SİYASET Haber Girişi : 11 Eylül 2017 11:20

Başkan Karaçanta'dan Sarıkamış Orman Yangını Açıklaması

Başkan Karaçanta'dan Sarıkamış Orman Yangını Açıklaması
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Sarıkamış da Meydana gelen orman Yangını nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kars Güncel-Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta mesajında Şu ifadelere Yer verdi; Son günlerde Kars'ımızın nefesi olan Sarıkamış ta meydana gelen yangınlar bizleri derinden üzmektedir, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından talep üzerine tüm ekiplerimiz anında Sarıkamış da meydana gelen yangına müdahale etmektedirler, vatandaşlarımızda sağ olsunlar canla başla yangın söndürme çalışmalarında itfaiye personellerine yardım ettiler  vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum sağ olsunlar, Buradan tüm Kars halkına bir kez daha seslenmek istiyorum lütfen duyarlı olalım.

Ormanlar geleceğimizdir. Ormanlar, çevre, ekonomi ve topluma, hepsine aynı anda fayda sağlar. Orman idaresi sadece iklim değişikliği ile değil ayrıca su kalitesinin iyileştirilmesi, biyolojik çeşitlilik, haşere mücadele, istihdam ve turizm gibi konularda da çalışmalar yapmalı ve ormanlarımıza sahip çıkmalıyız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.