YAŞAM Haber Girişi : 29 Mart 2021 18:02

Başkan Ercan Ödül Güven Tazeledi

Başkan Ercan Ödül Güven Tazeledi
Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimler Odası 16. olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Ercan Ödül oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Başkan Ercan Ödül Güven Tazeledi

Kars Güncel- 16. Olağan Genel Kurul toplantısıyla alakalı açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ercan Ödül; "Üye meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Tek liste olarak girdiğimiz seçimde geçerli 93 oyun tamamını alarak yönetim kurulu listemizle yola devam dedik.

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim kurulu olarak 16. Olağan Seçimli Genel Kurulumuza katılan tüm üye meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Üyelerimizin bize olan teveccühü ve desteği ile büyüyen sorumluluğumuzun farkında olarak yeni döneme başlıyoruz. saygılarımı sunarım. Hepinize ayrı ayrı mesleğim, bölge odam ve şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim." dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.