GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ocak 2018 14:05

Başkan Çalkın Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Çalkın Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Kars Harakani Devlet Hastanesine yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kars Güncel- Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın göreve geldiği ilk günden beri olduğu gibi ziyaretlerine devam ediyor. Özellike Kars Harakani Devlet hastanesinde yatan yaşlı hastaları ziyaret ederek hem moral motivasyon hem de bir eksiklerinin olup olmadıklarını sorarak hastaları mutlu ediyor. Başkan Çalkın parti yönetimiyle beraberinde hastaların isteklerini dinleyerek gerekli yerlere bildirmek için hasta ziyaretlerine sık sık ara vermeden devam ediyor. Hastanede ziyaret ettiği vatandaşlar ise Başkan Çalkın’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. 
Başkan Çalkın yaptığı ziyarette; “Bizim amacımız, sadece vatandaşın sağlığında değil hastalığında da yanında olmaktır. Onlara her koşulda yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Maksadımız vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz, bunun için ziyaretlerimiz sık sık devam edecek.” dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.