YAŞAM Haber Girişi : 14 Mart 2018 16:50

Başkan Çalkın'dan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

Başkan Çalkın'dan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kars'ta görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.
Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın,Yönetim Kurulu ve Teşkilatı ,14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Kars Harakani Devlet Hastanesi,Kars Diş Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çalışanlarını ziyaret ederek kendisi ve teşkilatı adına sağlık çalışanlarımızın tıp bayramı kutlayarak çikolata ikramında bulundu.

Başkan Çalkının 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalkın mesajında şu ifadelere yer verdi: 
 
''1827 yılında Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire isimli ilk modern tıp okulunun kuruluşu nedeniyle ‘’Tıp Bayramı’’ olarak kabul edilen 14 Mart’ı, bu alanda her gün ulaşılan yeni ve güzel başarılar eşliğinde kutlamaktayız.
 
İnsanların doğuştan sahip olduğu temel hak ve özgürlüklerinden belki de en önemlisi sağlıklı yaşam hakkıdır.  Bu nedenle yaşadığımız çağda tüm insanlara ulaşılabilir sağlık hizmeti verilmesi gelişmişliğin temel göstergelerinden biri olarak kabul görmektedir.
 
Devletimiz de ‘’Güçlü bir geleceğe ancak sağlıklı toplumlar ulaşabilir.’’ anlayışıyla son yıllarda sağlık alanında önemli atılımlar ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bunun doğal bir sonucu olarak sağlık ve tedavi alanında Türkiye, tercih edilen ülke konumuna ulaşmıştır.
 
Tüm bu gelişmelerin yanı sıra gece gündüz demeden insanlara hizmet vermeyi, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini özveriyle devam ettirmeyi kendilerine ilke edin sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir.
 
Bu düşüncelerle, insana hizmet gibi kutsal bir görevi icra eden hekimlerimizin ve sağlıklı bir toplum yaşatılmasında önemli katkıları olan tüm sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramını" kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kars36 01 Ocak 1970 02:00

    sağlik yönetimi liyakatlı ve adil degil ...hic bir iyilesme olmaz .kutlu olsun evet vatandaşa hizmet de erzuruma sevk olsun