SİYASET Haber Girişi : 01 Şubat 2019 21:07

Başkan Çalkın; ‘AK Parti Birliğin Beraberliğin Teminatıdır’

Başkan Çalkın; ‘AK Parti Birliğin Beraberliğin Teminatıdır’
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Çalkın “Ne Olur Karsı İdeolojik Saplantılara Çekmek İsteyen İnsanlara Fırsat Vermeyin” dedi.
Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde bir konuşma yaptı. İl Başkanı Adem Çalkın konuşmasında Kars’ın ideolojik saplantılara çekilmek istendiğinin vurgusunu yaparak “Kars’ı İdeolojik Saplantılara Çekmek İsteyen İnsanlara Fırsat Vermeyin” dedi.
Başkan Çalkın SKM açılışındaki konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sayın Bakanım, Sayın Komisyon Başkanım, Sayın Belediye Başkan Adayım, Çok kıymetli Karslı hemşerilerim hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Buradaki birlik ve beraberlik inşallah 31 Mart 2019 günü de sandıklara yansıyarak sandıktan kardeşlik çıkacak. Bu kardeşliği inanın Dünyaya yön veren Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti çıkaracak, AK Kadrolar çıkaracak, Kars’ta da Ensar Erdoğdu çıkaracak. AK Parti birliğin beraberliği teminatıdır. Tüm Karslı hemşerilerime buradan sesleniyorum Ne Olur Kars’ı muhalefete esir etmeyin, Kars’ı hep birlikte esnaflarımızla, mahalledeki sakinlerimizle, memurlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Kars Belediyesi’ni iktidara taşıyalım. Bunun için çok güçlü veriler var elimizde. Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz var, Kars’ta ise Ulaştırma Bakanlığı yapmış güçlü bir isim olan Ahmet Arslan var, Tarım politikalarına yön veren tarım komisyon başkanımız Yunus Kılıç hocamız var. Bunu buradan ilan ediyorum Allah’ın izni ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Binali Yıldırım kazanacak, Binali Yıldırım dedi ki Kars’ta bir Arslan var Ahmet Arslan, o Arslan gibi adamdır benim sağ kolumdur dedi, bunun için Kars’ta İstanbul’un bir şantiyesi haline gelecek, Kars Allah’ın izni ile bu güne kadar yani Cumhuriyet tarihine kadar gelmiş, Allah’ın izni ile Ensar Erdoğdu Başkanımız da o beş yıllık dönemde alacak bunun kefiliyiz. Buraya kadar geldiniz Allah hepinizden razı olsun. Ne olur Kars’ı Ne Olur Kars’ı İdeolojik Saplantılara Çekmek İsteyen İnsanlara Fırsat Vermeyin, hangi ideolojiden olursa olsun tek ideolojimiz Kars olsun diyorum.”
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.