YAŞAM Haber Girişi : 14 Ocak 2018 23:33

Başkan Altun'dan Başarılı Öğrencilere Gezi Hediyesi

Başkan Altun'dan Başarılı Öğrencilere Gezi Hediyesi
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan ilçede eğitimde başarı gösteren öğrencilere yine bir farkındalık yaratarak Çıldır Gölü ve Kütük Ev gezisi düzenledi.
Kars Güncel-Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan ilçede eğitimde başarı gösteren öğrencilere yine bir farkındalık yaratarak Çıldır Gölü ve Kütük Ev gezisi düzenledi.
Kars'ın Selim İlçesinde 2017-2018  eğitim öğretim yılının ilk yarısının sonlanmasına sayılı günler kala Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından ilçede farklı okullarda eğitim gören ve dereceye giren öğrencilere sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. Başkan Altun başarı göstererek derece giren öğrencileri Arpaçay İlçesi'nde bulunan ve kış aylarında yoğun ziyaretçisi olan donmuş Çıldır Gölü'ne gezi düzenleyerek burada eğlenmelerini sağladı. Göl üzerinde yapılan gezi sonrasında ise Kütük Ev'de devam eden etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Başkan Altun, öğrencilere burada hazırladıkları hediyeleri verdi. Başarı sağlayarak dereceye giren öğrenciler Selim Belediyesi tarafından  eğitim ve öğretime yapılan destekten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Altun'a teşekkür ettiler.
Ziyaret programına Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.