SİYASET Haber Girişi : 04 Haziran 2018 01:27

Başkan Altun 24 Haziran İçin Meydanlarda

Başkan Altun 24 Haziran İçin Meydanlarda
AK Partili Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun 24 Haziran seçimlerine 20 gün kala seçim çalışmaları kapsamında çeşitli çalışmalarda bulunuyor.

Kars Güncel- AK Partili Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında çeşitli çalışmalarda bulunuyor. 
Belediye Başkanı Coşkun Altun Selim İlçesi ve köylerinde vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde partisinin çalışmalarını vatandaşlara anlatarak desteklerini  istiyor.
Başkan Altun, öncelikle hükümet olarak ilimiz Karsa bununla birlikte başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yoğun çalışmaları ve destekleri  neticesinde  ilçe ve köylerine çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. 

Başkan Coşkun Altun “Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği veren ilçemiz 24 Haziran’da da mesajını net şekilde verecektir. 24 Haziran devletimizin ve milletimizin tarihinde çok büyük bir dönüm noktası olacaktır. 2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda devrim gerçekleştiren ülkemiz, 24 Haziran’dan sonra çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” diye konuştu.
Seçimlere kadar Selim Merkez ve köylerinde  çalınmadık kapı girilmedik sokak bırakmayacaklarını söyleyen Altun “AK Parti olarak bizim için sahada çalışma hiçbir zaman bitmez. Erken seçim kararından önce aktif olarak sahada olan teşkilatımız, şimdi temposunu daha da arttırmış bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. SKM’nin planladığı programlar doğrultusunda kampanya süreci profesyonel ve verimli şekilde gerçekleştiriliyor. 24 Haziran’daki seçimlerde hem cumhurbaşkanlığı, hem milletvekilliği oylamasında bu çalışmalarımızın meyvesini alacağımıza inanıyorum. Bizler başta ülkemizin en önemli bakanlıklarından olan Ulaştırma Bakanlığı görevini yürüten Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ile beraberinde aday gösterilen Yunus Kılıç ve Abdul Fettah Çetinkaya'ya desteklerimizi ilimiz, ilçemiz ve tüm vatandaşlarımızla birlikte sunarak kentimizin, şehrimizin ve hatta köylerimizin kalkınması gelişmesi için önemli bir adımı atacağız inşallah.” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.