KARS Haber Girişi : 14 Mart 2018 00:05

Bakanlar ve Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Kars Toplantısı

Bakanlar ve Kars Valisi Rahmi Doğan'dan Kars Toplantısı
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Kars Valisi Rahmi Doğan bugün Ankara'da bir araya gelerek Kars'ta yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın organizatörlüğünde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars Valisi Rahmi Doğan Ankara'da bir araya gelerek Kars'ta yapılacak olan ve yapımına başlanılan projeler hakkın değerlendirme toplantısı yaptı.
Yapılan toplantılarla ilişkin paylaşımlar şu şekilde; 
"Bakan Arslan, beraberindeki heyet ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek Kars projeleri hakkında istişarelerde bulundular."


"UDH Bakanımız Sn. @ahmetarslan36 beyin organizatörlüğünde Kars Valisi Sn. @dogan_rahmi bey ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Sn Osman Aşkın BAK’ı makamında ziyaret ederek Kars da yarım kalan ve yapımı devam eden projeleri masaya yatırarak istişare ettik. "



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • karsli 01 Ocak 1970 02:00

    ne projesi allah aşkina...yollar hendek ve camur.sağlik desen öyle.gencler cafelerde.kars tanitimi yapiliyor belki oda tarihten gelen kultur miras sayesinde.memur ve ögrenci sehri olmuş kars..