KARS Haber Girişi : 03 Ekim 2016 10:33

Bakan Arslan'dan THY Fiyat İndirimi Sinyali

Bakan Arslan'dan THY Fiyat İndirimi Sinyali
Montreal Türk Kültür Merkezinde Türk STK'ların başkan ve yöneticileri ile buluşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 13 yılda yaptığı ataklarla sivil havacılık alanında dünyada söz sahibi olduğunu vurguladı.
Kars Güncel- Bakan Arslan Türk Hava Yolları'nın uçak fiyatlarıyla alakalı olarak yapılacak olan indirim düzenlemesi hakkında konuştu.

"THY AİLE İNDİRİMİ İÇİN ÇALIŞIYOR"

Bir soru üzerine Arslan, Türk Hava Yolları (THY)'nın, aile olarak uçacaklara indirim için çalıştığını ve uygulamanın yakında başlayacağını söyledi. Bilet fiyatlarının, sefer sayıları ile doğrudan ilgili olduğuna dikkati çeken Arslan, Kanada sivil havacılık otoriteleri ile Montreal ve Toronto'ya olan seferlerin haftada 7 güne çıkarılması ve Vancouver'a da THY uçuşlarının başlaması için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. Arslan, temasların ardından Türkiye'ye gitmek üzere Kanada'dan ayrıldı.

HAVAYOLU HALKIN YOLU İLKESİ

Türkiye'de artık herkesin uçağa binebildiğine belirten Arslan, şöyle devam etti:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı 'Havayolu halkın yolu' ilkesi ile artık Türkiye'de herkes uçağa binebilmektedir. Geçmişte Kanada'da veya Amerika'da bir şeyleri görmek çok güzeldi ama aynı zamanda bir hayıflanma vesilesi idi. 'Bunlar niye benim ülkemde yok?' derdik. Şimdi benim ülkemde olan birçok şey, dünyanın başka ülkelerinde yok."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    başarınızın devamını kars namına diler şukranlarımı iletırım sayın bakanım ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN