SİYASET Haber Girişi : 26 Mart 2017 17:03

Bakan Arslan'dan Susuz'lu Esnafa Ziyaret

Bakan Arslan'dan Susuz'lu Esnafa Ziyaret
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars'ın Susuz İlçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette berber koltuğuna oturan gazeteci Bedir Altunok'un saçını traş etti, simit dağıttı, gençlerle fotoğraf
Kars Güncel-Bakan Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattn Beyribey, önceki dönem AK Parti Milletvekili Tarım Bakanlığı Bilim Danışmanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ı ilçe girişinde Kaymakam Yusuf İzci ve Susuz Belediye Başkanı Murat Uray karşıladı. Başkan Murat Uray'ın kızından karşılama çiçeği alan Bakan Arslan, kız çocuğuna çiçeği geri iade etti. Bakan Arslan, burada bir de mesajı vererek 16 Nisan'ın çocuklarımız, torunlarımız ve onların geleceği için önemli bir gün olduğunu, gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak istediklerini söyledi. Gençleri ve çocukları çok sevdiklerini de belirten Bakan Arslan, 18 yaşında seçilme hakkının verilmesiyle de gençlerin önünün açılacağını ve ülkenin genç ve dinamik beyinlere teslim edileceğini ifade etti.

Bakan Ahmet Arslan çiçekli karşılamanın ardından esnaf ziyaretlerine başladı. İlçenin girişinden başlayarak tüm işyerlerine tek tek uğrayan Bakan Arslan esnaflarla sohbet edip bir istek ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Esnaflara bol kazançlı günler dileyen Bakan Arslan, 16 Nisan'da EVET'in çıkmasıyla birlikte Türkiye'nin daha hızlı ve emin adımlarla en iyi ekonomiyi yakalayacağını ve gelecek nesillere de bu anlamda daha güçlü bir Türkiye bırakacaklarını söyledi. Bugüne kadar ki tüm kazanımların bundan sonraki süreçle kaynaştırılmasıyla ortaya daha güzel, daha mutlu bir Türkiye fotoğrafın çıkacağına da vurgu yapan Bakan Arslan, "El ele vererek daha güçlü olacağız. Gönül köprülerimiz daha sağlam olacak. Çift başlılıktan da kurtularak daha güçlü yürüyeceğiz. Bizim büyümemizden rahatsız olanlara karşı bizim birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım. Biz biliyoruz ki Kars bunun en güzel örneğini 16 Nisan'da gösterecek ve sadece Türkiye'ye değil dünyaya da örnek olacaktır. Biz bundan eminiz ve şundan da eminiz ki bizler her zaman sizlerin hizmetkarı olduk ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

BAKAN ARSAN BU DEFA GAZETECİYİ TRAŞ ETTİ

Her esnaf ziyaretinde kuaföre gittiğinde koltuktaki müşteriyi sat traşı eden Bakan Arslan bu defa da kuaför koltuğa oturan Gazeteci Bedir Altunok'u saç traşı etti.

GAZETECİLERE SİMİT İKRAM ETTİ

Bakan Arslan bir fırını ziyaretinde ise gün boyu yoğun bir tempoyla kendisini takip eden gazetecilere simit ikramında bulundu.

BAŞKAN URAY BAKAN ARSLAN'A KUR'AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Bakan Ahmet Arslan esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra Belediyeyi ziyaret etti ve Başkan Murat Uray'ya ilçeyle ilgili sohbet etti. Başkan Murat Uray da Bakan Arslan'a ziyaretinin anısına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bakan Arslan'ın Susuz ziyaretine AK Parti Milletvekili Adayı İşadamı Suat Ögel, Kars eski İl Başkanları Av. Ensar Erdoğdu, Ramazan Karakelle, Kars Eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ve meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları da eşlik etti.

Bakan Arslan daha sonra ilçeden ayrılarak Kars'a döndü. ? KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.