SİYASET Haber Girişi : 07 Nisan 2017 19:01

Bakan Arslan'dan Sinan Oğan'a Cevap; İşine Bak

Bakan Arslan'dan Sinan Oğan'a Cevap; İşine Bak
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış'taki açılış programında eski MHP Milletvekili Sinan Oğan'ın eleştirilerine cevap verdi.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış'taki açılış programında eski MHP Milletvekili Sinan Oğan'ın sosyal medya üzerinden, Kars'ta yapacağı toplantılara Bakan Arslan tarafından engel olunduğu ve Kars'ta devlet memurları, esnaf ve sivil halk üzerinde terör estirildiği" gibi eleştirilerine cevap verdi.  
Bakan Arslan Sinan Oğan'ın eleştirilerine istinaden "Bugün eski bir Ahmet Arslan benim Kars'ta program yapmamı engelliyor, Ahmet Arslan seninle ilgili bir derdi yok Ahmet Arslan'ın tek bir derdi var bu memlekete hizmet etmek, bu memlekete hizmet getirmek, bizim derdimiz hizmet etmek biz başkaları gibi laf söylemek ona bunu laf söylemek için değil iş yetiştirmek için uğraşıyoruz laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyuyoruz. Biz hizmetimize devam edelim, bize lütfen başka yerlerden sataşmalara da bulunmasınlar. Bizim başkaları diye bir derdimiz yok bizim millet ve millete hizmetkar olmak diye bir derdimiz var." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.