KARS Haber Girişi : 28 Nisan 2017 21:54

Bakan Arslan'dan İlçelere Teşekkür Ziyareti

Bakan Arslan'dan İlçelere Teşekkür Ziyareti
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Selim, Akyaka, Arpaçay ve Susuz ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.
Kars Güncel-Bakan Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kars'ta, Selim, Akyaka, Arpaçay ve Susuz ilçelerini ziyaret ederek, 16 Nisan'da yapılan halk oylamasında desteklerinden dolayı Belediye Başkanları ve AK Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

AK Parti Akyaka İlçe Başkanlığını ziyaret eden Arslan, burada yaptığı konuşmada çalışmalarından dolayı partililere teşekkür ederek, "16 nisan çok şey içeriyordu, çok anlam ifade ediyordu önemli bir karardı, o kararı milletin huzuruna getirmek, milletin hakemliğine getirmek hepinizin malumu AK Parti milletvekili sayısıyla olmuyordu, o zaman da sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür etmiştim, şimdi de teşekkür ediyorum milletvekilleriyle beraber MHP olarak dediler ki doğru olan budur, bu kararın arkasında olacağız, onlarla birlikte bu kararı huzurunuza getirdik. Çok önemli bir kararı Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kars'ta da evet oyu çoğunluğuyla geçirmiş olduk hayırlı olsun." dedi.

Bakan Arslan'ın Akyaka Ziyareti;






Bakan Arslan'ın Arpaçay Ziyareti;
Bakan Arslan ve beraberindeki heyet Arpaçay İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve Arpaçaylı vatandaşlarla bir araya geldi. Çiçeklerle karşılanan Arslan daha sonra teşekkür konuşması yaptı.








Bakan Arslan'ın Selim Ziyareti;
Bakan Arslan ve beraberindeki heyet Selim İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve Selim'li vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan daha sonra teşekkür konuşması yaptı.






Bakan Arslan'ın Susuz Ziyareti;
Bakan Arslan ve beraberindeki heyet Susuz İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Murat Uray ve Susuz'lu vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan daha sonra teşekkür konuşması yaptı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.