SİYASET Haber Girişi : 11 Ocak 2017 17:46

Bakan Arslan; Vatan Ve Millet Sevdalısıdır

Bakan Arslan; Vatan Ve Millet Sevdalısıdır
AK Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle : Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri Programında UDH Bakanı Ahmet Arslan hakkında yapılan kara propaganda hakkında açıklama yaparak; "Ahmet Arslan Vatan Ve Millet Sevdalısıdır" dedi.
Kars Güncel-AK Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, Sarıkamış Harekatı'nın102. Yılı Şehitleri Anma Etkinliklerinin son derece anlamlı ve zamanın ruhuna göre gerçekleştiğini bildirdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile gurur duyduğunu ifade eden AK Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, sayın bakanımızın sayesinde ülkemiz ve Karsımız önemli ilklere imza atmıştır, dedi. Sarıkamış'ta sayın Bakanımızın bilgisi olmadan, üzerine giydiği bir cekette, firma markasına ait başka bir ülkenin bayrağının olmasını spekülasyon konusu olmasından oldukça rahatsız olduğunu olduğunu ifade eden Karakelle, bu tür küçük ve anlamsız tartışma yaratmanın hiçbir anlam içermediğini, güneşin balçıkla sıvanamayacağını söyledi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın ülkesini, milletini ve vatan sevgisini sorgulamaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden AK Parti Kars Eski İl Başkanı Ramazan Karakelle, bizler sayın bakanımız Ahmet Arslan ile gurur duyuyoruz. O vatan ve millet sevdalısıdır." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.