KARS Haber Girişi : 17 Ekim 2017 11:35

Bakan Ahmet Arslan Taziye Ziyareti İçin Babaocağı Kağızman'da

Bakan Ahmet Arslan Taziye Ziyareti İçin Babaocağı Kağızman'da
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün vefat eden amcasının oğlu Fahrettin Arslan'ın taziye ziyareti için Kars'a geldi.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün vefat eden amcasının oğlu Fahrettin Arslan'ın taziye ziyareti için Kars'a geldi.
Bakan Arslan ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'i özel uçakla geldiği Kars Harakani Havalima'nında  Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkanı Murataza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve çok sayıda Karslı vatandaş karşıladı.
Havalimanındaki karşılama programının ardından karayolu ile Kağızman İlçesi Bulanık Köyüne hareket eden Bakan Arslan ve beraberindeki heyet Bulanık Köyü'nde vefat eden Bakan Ahmet Arslan'ın amcasının oğlu Fahrettin Arslan'ın taziye çadırına gelerek taziyede bulundu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.