KARS Haber Girişi : 19 Kasım 2018 22:47

Bahattin Kaskansoy, Karsı Bölgenin Yıldızı Haline Getireceğiz

Bahattin Kaskansoy, Karsı Bölgenin Yıldızı Haline Getireceğiz
Kars'ta AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Bahattin Kaskansoy, Turizm potansiyeli olan Serhat şehri Karsı bölgenin yıldızı haline getireceğiz dedi.
Kars Güncel- 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için; "Bu kentin sorunlarını bilen sokağının tozunu yutan, çamurunu çiğneyen soğuğu ile yoğrulan bir kardeşiniz olarak daha iyi projeler üreten modern estetik ve sosyal belediyecilik anlayışı ile daha yaşanılabilir ve bölgenin yıldızı bir kent inşa etmeye talibiz." diyen  AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Kaskansoy Kars için umutlu olduğunu belirtti.

Kars'ta belediye hizmetleri noktasında 7'den 70'e tüm vatandaşların ortak şikayeti olan hususlara kesin ve kalıcı çözümler üreteceğini belirten Kaskansoy, Karsı yeniden şahlandırarak hep birlikte inşaa edeceğiz dedi. AK Parti'de hizmet bir bayrak yarışıdır, bayrağı devralan halka hizmet etmeye devam eder. Bizde bu kutlu davada Kars için bu mukaddes hizmete talibiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın demokrasi hizmet ve kalkınma yerelde başlar sözü yerel yönetimin rolünü en iyi şekilde ifade etmektedir."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SELO 01 Ocak 1970 02:00

    olur görürsem söylerim herkes öyle diyor o koltuğa oturduktan sonra değişiyor