Azerbaycan Askerleri Kars'tan Ayrıldı

Kars Güncel-Türkiye ile Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, 1-12 Şubat 2021 tarihleri arasında Kars‘ta son dönemin en kapsamlı kış tatbikatını gerçekleştirdi.

Her anı nefes kesen tatbikatın 11 Şubat 2021 tarihli ‘Seçkin Gözlemci Günü’ne, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov da katıldı.

İlgili Haber:  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov Kars'ta Toplam bin 268 personelin görev aldığı tatbikatta, 190 farklı aracın yanı sıra 218 değişik cins ve çapta silah kullanıldı. Tatbikatın başarıyla sona ermesinin ardından da Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri personelleri, törenle ülkelerine uğurlandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Azerbaycan ile müşterek icra ettiğimiz Kış-2021 Tatbikatı’na katılan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri mensubu kardeşlerimizi törenle ülkelerine uğurladık.” ifadeleri kullanıldı.

  • 4 / 1 Azerbaycan Askerleri Kars'tan Ayrıldı 0

  • 4 / 2 Azerbaycan Askerleri Kars'tan Ayrıldı 1

  • 4 / 3 Azerbaycan Askerleri Kars'tan Ayrıldı 2

  • 4 / 4 Azerbaycan Askerleri Kars'tan Ayrıldı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.