SİYASET Haber Girişi : 20 Kasım 2016 17:57

Atatürk İşhanının Yeri İçin Bakan Müjdeyi Verdi

Atatürk İşhanının Yeri İçin Bakan Müjdeyi Verdi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Faikbey Caddesi üzerinde bulunan ve eski Atatürk İşhanı'nın bulunduğu alan için müjdeyi verdi.
Kars Güncel- Sabah saatlerinde bir dizi açılış ve  AK Parti Kars İl Danışma Meclis Toplantısına katılmak üzere özel uçakla Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, akşam saatlerinde Kars Valiliği'ne ziyarette bulundu.

Ziyaret programında AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu ve Digor İlçesi'nde okul yaptırarak teslim eden SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ve SBK Holding yetkilileri katıldı.

Bakan Arslan, Kars' SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürleri sunduktan sonra, yeni bir müjdeyi de buradan verdi. Atatürk İşhanı'nın bulunduğu ve üzerindeki enkazın temizlendikten sonra otopark olarak kullanılan alanın Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredildiğini, burada İstan bul'da yapımı tamamlanana Çamlıca Camii ve Külliyesinin aynısının yapılması için projelendirme işlemlerinin  bittiğini belirtti. Sözlerine Projelendirme işlemleri biten Külliye'nin Kars'lı işadamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz tarafından yaptırılacağı müjdesini verdi.

Daha sonra SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz şu şekilde devam etti." Öncelikle sizlerde bugün açılışını yaptığımız okulun bulunduğu köyü gördünüz, bende o köyden çıkan ve daha sonra başarıya ulaşan bir insanım. Sayın Bakanım sizde Kağızman'dan çıkarak Türkiye'nin en önemli bir makamında ülkemiz için hizmet ediyorsunuz. Memleketimiz için, Ülkemiz için her zaman faydalı işler yapmanın gayreti içerisindeyiz" diyerek teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sonunda memleketimiz hakkettiği önemi görmeye başladı,Rabbim bu hizmetleri yapanlardan razı olsun