Arslan ve Kılıç'tan Kars'a 23 Doktor Kadrosu Müjdesi

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın, yaptıkları açıklama şöyle;

“İlimizde sağlık hizmetlerinin daha da iyi verilebilmesi için Sağlık Bakan Dr Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, 98. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kafkas Üniversite Hastanesi ile Harakani Devlet Hastanesi ve ilçe devlet hastaneleri için 15’i Pratisyen Hekim ve 7 ayrı branştan 8 Uzman Hekim olmak üzere toplam 23 hekim kadrosu açıldı.

Ak Parti iktidarları olarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 19 yıldır gerek ilimizde gerekse ilçelerimizde hizmet veren hastane ve sağlık tesisi sayısını ve kalitesini artırırken, aynı zamanda hem hekim hem de sağlık çalışanı sayısında ciddi artışlar sağladık ve bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.

Himayeleri ve destekleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 23 hekim kadrosunun açılması ve ilimizin ihtiyaçlarına desteği ve pandemi nedeniyle gösterdikleri büyük özveri ve gayretlerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr Fahrettin Koca ve ekibine, İl Sağlık Müdürümüz Dr Zakir Lazoğlu başta olmak üzere; ilimizde başarılı ve özverili şekilde sağlık hizmeti veren hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Yeni kadroların ilimize ve atanacak olan hekimlere hayırlı olmasını diliyoruz”

Kars'a açılan kadroların branşları ve açıldıkları hastaneler şöyle:

  • 1 / 1 Arslan ve Kılıç'tan Kars'a 23 Doktor Kadrosu Müjdesi 0

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.