SPOR Haber Girişi : 18 Kasım 2016 15:34

Ankara'da Doğunun Futbol Rüzgarı Esti!

Ankara'da Doğunun Futbol Rüzgarı Esti!
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu katıldığı futbol müsabakasında başarı elde ederek, yarı finale yükseldi.
Kars Güncel-Keçiören Belediyesi'nin ve Federasyonların katılımıyla 15- 20 Kasım tarihleri arasında Keçiören Kalaba Tesislerinde düzenlenen hedefi "Kardeşlik, Birlik, Beraberlik" olan "Anadolu Arastası Gençlik Futbol Turnuvası"na katılan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu dün akşam ilk maçını Trabzon Of Gençlik Derneği ile yaptı.

İlk maçlarında Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşehrilerimiz KAI Dernekler Federasyonu Futbol Takımını yalnız bırakmayarak destek oldular. KAI Gençlik Derneği Başkanı İsmail DENİZ öncülüğünde, faaliyetlerini KAI Dernekler Federasyonu ile birlikte yürüten Derneklerin üyelerinden seçilen Futbol Takımını Hakkı Betur turnuvaya hazırladı. 

KAI Dernekler Federasyonu Trabzon Of Gençlik Derneği ile yaptıkları maçı 3-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Maçın ilk yarısını 1-0 galibiyetle kapatan Federasyonun golleri Ferhat ÇELEBİ (2) ve Emre Çapraz' dan geldi. 

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM, spora ve sporcuya verdiği değer ve destekten ötürü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK'a teşekkür ettiklerini belirterek; " Kardeşlik, birlik ve beraberlik hedefiyle düzenlenen bu turnuvaya bizde gençlerimizi yeşil sahalara çekmek, Kars, Ardahan, Iğdır illerimizin adını duyurmak ve bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için katılıyoruz" dedi. 

KAI Dernekler Federasyonu Futbol takımına çok güvendiğini ifade eden Genel Başkan; "Hedefimiz şampiyon olup, kupayı KAI Dernekler Federasyonuna getirmek. Bunun için yoğun çaba gösteriyoruz. Kars, Ardahan, Iğdır illeri adına oynayan takımımıza destek olmak için tüm hemşehrilerimizi ve dostlarımızı maçlara davet ediyoruz" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.