Altın ürünlerde Elizi Tasarımları

Madenler arasında en değerli olarak bilinen altın madeni gerek görünümü ile gerek ise de rengi ile göz kamaştırıyor. Elizi Trabzon merkezli altın satışı yapılan bir markadır. Elizi ürünleri, 1.el ve orijinal ürünlerdir. Ürün kimlik uygulaması ile güvenilirliğini müşterilerine kanıtlayan markanın, her ürünü için ayrı bir kimlik bulunaktadır. Analiz raporlarında bulunan Ürün Kimlik Numarası ile Ürün Sorgusu yaparak aldığınız ürün hakkında daha detaylı bir bilgiye de sahip olmanız mümkün.

Elizi, yüksek kalitede olan işçiliği ve tecrübeli ustaları ile müşterilerin istediği modeller ortaya çıkarmaktadır. Özel olarak işlenmiş pırlantalar ve elmaslar da marka bünyesinde satışa sunuluyor.

Elizi pırlanta tektaş yüzükler, çok fazla talep görmektedir. Tektaş alyanslardan holo ve pavé tasarımlarıyla adından söz ettiriyor. Elizi bünyesinde, binlerce altın yüzük çeşidi bulunmaktadır. Elizi tektaş yüzüklerde, en yaygın olan ve en çok ilgi gören çatallı ayar pırlanta türüdür.

Düğünlerde, gelinlerin vazgeçilmez takılarından biri olan Düğün Setleri, duruşu ve görünümü ile ilgi görmeye devam ediyor. Elizi markasının zarif ve şık tasarımlı ürünlerini uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. Herkesin isteğine uygun olan ve herkesin beğenebileceği binlerce ürün mevcuttur. Elizi altın sektöründe bilinen bir markadır. Özel tasarımları ile bu sektörde adını duyuran marka, uzun yıllardır bu sektörde kendini geliştirmiştir. 

Trabzon merkezli olan altın markası Elizi, Trabzon Hasır Setleri ile alıcıların gönlünde taht kuruyor. Bu setler ağır görünümlü olduğu için fiyatları da diğer setlere oranla daha yüksektir. Bu setlerin içerisinde, altın yüzük, altın küpe, altın kolye, altın bilezik bulunmaktadır. Ancak isteğe göre 2li ve 3lü bir kombinasyon da yapabilirsiniz. Dilediğiniz gibi hem dört hem üç hem de iki takıdan oluşan setler mevcuttur. Trabzon Hasır Setlerin 14, 22 ve 24 ayarlı olarak tasarımı yapılmıştır. Sizde bütçenize uygun modeli bütçenize uygun ayar ile satın alabilirsiniz.

Elizi sitesinde mevcut birçok kategori mevcuttur. Koleksiyonlar, düğün setler, Trabzon Hasır setler gibi özel tasarım olan mücevherler bulunur. Bu kategoriler içerisinde özel olan tasarımlar ve parçalar vardır. İsteğe göre değişen ayarları ile her bütçeye uygun altın tasarımları mevcuttur. Ayrıca bebeğinize özel künyeler için de Eliziyi tercih edebilirsiniz.

Elizi her bütçeye uyumlu olan ürünlerini, alıcıların beğenisine sunuyor. Birbirinden şık olan altın kolyeler, altın küpeler, altın bilezikler ve altın yüzükler için sizde Elizi markasını tercih ederek güvenli bir ortamda alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • 6 / 1 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 0

  • 6 / 2 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 1

  • 6 / 3 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 2

  • 6 / 4 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 3

  • 6 / 5 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 4

  • 6 / 6 Altın ürünlerde Elizi Tasarımları 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.