SİYASET Haber Girişi : 01 Kasım 2016 08:02

Ak Partili Vekiller Kars'ta Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Ak Partili Vekiller Kars'ta Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
AK Parti MKYK üyesi ve KEFEK (Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu) Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve KEFEK Komisyonu üyesi milletvekilleri Kars'ta şehit ailelerini ziyaret etti.
Kars Güncel- Geçtiğimiz Pazar günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ında katıldığı TBMM Kadın Erkek fırsat Eşitliği Komisyonu ve Birleşmiş Milletler Kadın Biriminin (UN Women) organizesinde Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'ı kapsayan bir bölge toplantısı düzenlenmişti.

Toplantı kapsamında Kars'ta bulunan ve bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren  AK Parti MKYK üyesi KEFEK Komisyon Başkanı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Komisyon üyesi Konya Milletvekili DR. Hüsnüye Erdoğan,  Komisyon üyesi Afyon Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Komisyon üyesi Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Aileve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Aydın, AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner şehit ailelerini ziyaret ederek ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyerek, bölgedeki çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

KEFEK Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, ziyaretlerin ardından Kars Güncel'e yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ülke huzurunun sağlanması, güven ortamının devam etmesi için bütün kolluk kuvvetlerinin canla başla çalıştığını ifade eden Katırcıoğlu, vatan için şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı ve üyeleri olarak şehit ailelerine, ''Hükumet olarak terörle mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Terörü bitirerek ülkemizde barışı, kardeşliği, huzuru ve güven ortamını yeniden tesis edeceğiz.'' diye konuştu.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.