SİYASET Haber Girişi : 15 Eylül 2016 21:52

Ak Parti'den İlçelere Bayram Ziyareti

Ak Parti'den İlçelere Bayram Ziyareti
AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve parti yönetiminden oluşan heyet, Selim ve Arpaçay İlçelerine bayram ziyaretinde bulundu.
Kars Güncel- Kurban bayramı dolayısıyla AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililerden oluşan heyet Selim ve Arpaçay ilçelerinde bayram ziyaretlerine devam etti.


Selim ilçesinde Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'u makamında ziyaret eden heyet bayramlaştıktan sonra ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşma ziyaretlerine devam etti. Ziyaret programı kapsamında ikinci durak ise Arpaçay İlçesi oldu, bayramlaşmak için ilçeye giden heyeti Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay karşıladı.

Belediye Başkanı Erçetin Altay ile makamında bayramlaşan heyet, belediyenin ardından Arpaçay ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşma ziyaretlerine devam etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle bayramlaşma ziyaretlerine devam eden heyet, ziyaret programının ardından ilçeden ayrıldı.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.