SİYASET Haber Girişi : 03 Nisan 2017 00:15

AK Parti Kars'ta Referandum Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

AK Parti Kars'ta Referandum Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekili Y.Selahattin Beyribey Sarıkamış İlçesinde, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise Kars Merkez ve merkeze bağlı köylerde sürdürdü.
Kars Güncel- Seçim Korrdinasyon Merkezi Programı kapsamında Sarıkamış ilçesi Karaurgan, 
Çamyazı,İnkaya,Topkaya,Taşlıgüne ve Divik köylerini ziyaret ederek 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve referandum hakkında bilgiler vererek evet oyu vermelerini istedi. AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey'e ilçe Başkanı Serkant Aykul, Belediye Başkanı Köksal Toksoy, İl Başkan Yardımcıları Muammer Sancar ve Ünsal Karabulak  eşlik etti.
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem çalkın Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında  Kars Merkeze bağlı köy, mahalle toplantıları ve taziye ziyaretleri yaptı.
Sabah saatlerinde Evet Bürosunu ziyaret ederek başlayan Başkanı Çalkın Merkez Boğatepe köyünde vatandaşlarla bir araya gelip, Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak Boğatepe köyünden destek istedi. Ardından Boğatepe köyü İl Jandarma komutanlığını ziyaret eden başkan Çalkın güvenlik güçlerimizle hasbihal ederek ederek güvenlik güçlerimizin her daim yanında olduklarını belirterek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Akşam saatlerinde Mahalle toplantılarına katılan Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın Şehitler Mahallesi ve İstasyon Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek 16 Nisan da evet oyu kullanmaları gerektiğini anlatarak mahalle sakinlerinden destek olmalarını istedi.
Öte Yandan AK Parti İlçe Teşkilatları ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ise; "16 Nisan'da yapılacak olan Referanduma ilişkin Sarıgün ve Karakale köylerinde Evet turuna çıkarak vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattık. Her zaman olduğu gibi Sarıgün ve Karakale Köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın destekleri sonsuz.Türkiye için Bakanımız için hep birlikte EVET diyoruz." ifadelerini kullandı.  










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.