SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2017 13:20

AK Parti Kars'ta Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Kars'ta Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetimi Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum çalışmalarına Kars Merkez, Sarıkamış ilçemiz ve Sarıkamış İlçemize bağlı köylerde sürdürdü.
Kars Güncel-Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmalarına Kars Merkezde SKM(Evet) Büromuzu ziyaret ederek başlayan il başkanı Çalkın Seçim Büromuza gelen vatandaşlarla hasbihal ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum sistemi ile ilgili soruları yanıtladı.
İmam hatip Mezunları  derneğinin düzenlediği sabah kahvaltısı programına katılan İl Başkanı Çalkın İmam Hatip Mezunları derneği üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum çalışmaları hakkında bilgi vererek desteklerini istedi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında Sarıkamış ilçemizde SKM Bürosunu ziyaret eden il başkanımız ardından Sarıkamış ilçemize bağlı Mescitli, Şehit Emin ve Gecikmez köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Adem Çalkın'a Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul ve beraberindekiler, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, 'evet' oyu istedi.
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem ÇALKIN, referandum çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade ederek, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halka doğru bir şekilde anlatılması için ekibimizle birlikte aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz ile birlikte köylerimizi de ziyaret ederek hem halkımızın sorunlarını dinliyoruz hem de halk oylaması hakkında bilgilendiriyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir referandum var. Bu nedenle vatandaşlarımıza referandum un önemini iyi anlatmamız gerekiyor. Bu referandum ile birlikte inşallah ülkemizde her şey baştan aşağıya değişecektir. Yaptığımız toplantılarda halkımızın 'evet' yönünde gereken desteği vereceklerini görmekteyiz. Ben inanıyorum ki, halkımızın bu desteği sandıklarda da kendisini gösterecektir. Daha güçlü bir Türkiye için, ülkemizin bu sistem değişikliğine çok ihtiyacı var.  İnşallah 16 Nisana kadar teşkilatımızla birlikte köy köy, ev ev dolaşarak yeni sistemi halkımıza en doğru şekilde anlatmaya çalışacağız" dedi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.