KARS Haber Girişi : 04 Mart 2019 14:08

AK Parti Kars’ta Kar Kış Dinlemiyor!

AK Parti Kars’ta Kar Kış Dinlemiyor!
AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyesi adayları zorlu kış şartlarına aldırmadan çalışmalarına devam ediyor.

Kars Güncel- 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Sarıkamış teşkilatı kar kış dinlemeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Seçim çalışması sonrası kar ve tipi dolayısıyla yolda mahsur kalan AK Parti Sarıkamış Belediye Meclis İl Genel Meclis üyeleri iş başa düşünce seçim araçlarını kurtarmak için kolları sıvadılar. Kars saplanan araçlarını kurtarmak için küreklerle yoldaki karları temizleyen teşkilat üyeleri kara saplanan araçlarını kurtararak yollarına tekrar devam ettiler. 

Başkan Çalkın Teşkilatın Zorlu Yolculuğu “Allah Sizden Razı Olsun” notuyla paylaştı. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın teşkilat üyelerinin çalışmalarını sosyal medya hesabından “Kars Sarıkamış Teşkilatımız ve Adaylarımızın zorlu kış şartlarına rağmen samimiyet, gayret ve tevazu ile çalışmaktadırlar. Allah sizlerden razı olsun. La Galibe İllallah. Teşekkürler Sarıkamış.” notuyla paylaştı.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.