SİYASET Haber Girişi : 19 Şubat 2019 13:45

AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti

AK Parti Kars'ta Adayını Geri Çekti
AK Parti Kars'ta Belediye Başkan adayını çektiği öğrenildi.
Kars Güncel- AK Parti ve MHP’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlere doğru uzlaşarak AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu'yu geri çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M.D.DEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    AK Parti ve MHP’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlere doğru uzlaşarak AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu'yu geri çekti. Kars için acı bir kayıp... fakat kars alıştı peşkeş çekilmeye büyük yerler alının ca küçükyerler satılıyo ne gördük beş yılda. mhp den de şimdi görecez bide erdoğan kars a gelecek diye başlık var neden sizi sattım ensar erdoğduyu harcadım ohhh hadi beşyılda onbeşyıl daha geri gidin 95 milyon daha takın parsel paersel satmaya devam edin mi diyecek . Nacizane kendi düşüncem kendim bir akpartili diilim fakat kars için en iyi si oydu o da yok şimdi. yarından itibaren şövenstlik başlar. Buda hayırlı olsun. ama belediyeye belediyecilikten anlayan biriinin gelmesi şartttt yıllardır karsın bir bardak suyunu içmeyen birlirasını esnafımızda harcamayan yanında 600 kişi çalışıpda sadece 30 tanesi karslı olan bir iş adamı adayımız var. burdan belirtmek istediğim sayın erdoğan tamam destekleyin ittifak iyidir herşey bölüştükce çoğalır. fakat siz zekii ve başarılı bir liidersiniz. coğuzaman kendi adını bile unutan birinin seçtiği adayı nasıl desteklersiniz... yerel konuşuyorum çünkü kim kimin nerden nezaman hangi şekillerde kaçtığını biliyor küçük birşehirdeyiz sayın erdoğan hiç bişii yapmasaydınızda il başkanınıza bi sorsaydınız diicem ama sizin ilbaşkanınızın sizden çok forsu var bu şehirde siz halkınızı caddede otobüste açılışda görüntüden olsada dinleyen ve bunu rahatlıkla diyebilirimki dün yaanın en zekii liderisiniz size ulaşabilen bu halk kars il başkanınıza ulaşamıyor. hepsini geçtim akp ye olan sempatim sizin tv programlarındaki söyleşilerinizdendir yoksa benim kapımı ne il başkanınız nede erkaanı birkere çalıp oyunu bize ver demedi... karsta iyi bir yapılanmanız yok. KARS halkı ve serhat şehrimiz için hayırlısı olması dileğiyle...