SİYASET Haber Girişi : 12 Kasım 2016 21:42

Ak Parti Kars İl Başkanı Çalkın Basınla Buluştu

Ak Parti Kars İl Başkanı Çalkın Basınla Buluştu
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın basınla bir araya gelerek Kars'a dair gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Kars Güncel- Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Basın Medya Tanıtım İşleri Başkanı Şener Günerhan Kars'ta bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla AK Parti Kars İl Başkanlığı binasında bir araya geldi.

Basın toplantısında İl Başkanı Çalkın, Ak Parti Hükümeti tarafından Kars'a yapılan, yapılması planlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi vererek, çalışmaların her aşamasının kontrol altında devam etiğini söyledi.

Başkan Çalkın, özellikle Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini üstlenmesinden sonra Kars adının hemen hemen her gün ulusal boyutlu projelerde anıldığına dikkat çekerek, güçlü bir Ak Parti iktidarı, güçlü bir İl Yönetimi ve bu davaya gönülden bağlı halkımızla Kars'ı hak ettiği konuma ulaştırmak adına gece gündüz demeden yoğun çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Kars'ı Cazibe merkezi olarak açıklamasının çok önemli olduğunu ifade eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Sayın Başbakanımıza buradan teşekkür ediyorum. Her fırsatta, her toplumda Kars'ı Başbakanımızın dilinden duymak bizlere gurur veriyor. Tabi bunun kaynaklarından birisi de sayın bakanımızın olduğunu çok iyi biliyoruz. Bakanımız göreve başladıktan yansımalarını hızlı görüyoruz. İnşallah Kars'ı iyi bir gelecek bekliyor. Bu anlamda yine Başbakanımız grup toplantısında esnaflarımıza, çiftçilerimize de çok güzel müjdeler verdi. İnşallah bunlar devam edecek. Hükümet icraat hükümeti olacak. Bunun yansımalarının da en çok Kars'a faydası olacak. Buna inanıyorum" diye konuştu.

İl Başkanı Çalkın, 30 Ekim tarihinde Serhat Şehri Kars'ta yapılan Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısından bahsederek, yoğun gayret ve girişimlerimizle Kars'ta yapılmasını sağladığımız bu toplantı ile Ağrı, Ardahan, Iğdır, Erzurum, Erzincan il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il seçim işleri başkanlarımızı Kars'ta misafir ederek ağırladık. Bu toplantı Kars'ta ilk defa yapıldı, katılım oldukça yoğun olmasına rağmen, toplantı sonrası Kars'tan ayrılan misafirlerimiz, Kars'ta geçirdikleri süre boyunca duydukları memnuniyeti bizlere ifade etmekten kendilerini alıkoyamadılar, bizler için Kars için bu bir gururdur." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.