SİYASET Haber Girişi : 12 Nisan 2017 00:33

AK Parti Kars EVET İçin Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Kars EVET İçin Dur Durak Bilmiyor
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında AK Parti Kars İl Teşkilatı referanduma sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kars Güncel- 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin AK Parti Kars İl Başkanlığının yürüttüğü referandum çalışması kapsamında Kars Milletvekili Y.Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın sanayi esnafını ziyaret ederek "evet" için destek istedi
Milletvekili Beyribey ve İl Başkanı Çalkının  gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine İl Başkan yardımcıları ve partililer eşlik etti.  AK Parti heyeti, sanayi esnafına anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi verirken, sorunlarını dinledi ve referandumda evet için destek istedi.
Referandum çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Çalkın, sanayi esnafının kendilerini sevgi ve hoşgörüyle karşıladığını ifade ederek, "Sanayi esnafımız 16 Nisan'da 'evet' oyu vererek bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Bu da bizim moralimizi ve cesaretimizi yükseltiyor. Biz de bu moralle vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek ve dua istiyoruz. 6 Mart'ta başladık çalışmalara. 6 Mart'tan 16 Nisan'a kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Kars'ta çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu çalışmalar, ülke genelindeki çalışmalara da model olur diye ümit ediyorum" diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Esnaf ziyaretleri kapsamında 24. Dönem Kars Milletvekili Prof Dr Yunus Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı M.Emin Haliloğlu Kars merkezde esnaf ziyareti yaparak 16 Nisan'da  evet için destek istedi.
Yapılan Taziye ziyaretlerinin ardından programa ev toplantıları yaparak devam eden Ak Parti Teşkilatı Bülbül Mahallesi ve Aydınlıkevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Pazar günü yapılacak olan referandumda evet oyu kullanarak destek vermelerini gerektiğini belirterek mahalle sakinlerinden milli iradeden yana olmalarını Referandumda evet oyu kullanarak destek vermelerini istedi.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.