SİYASET Haber Girişi : 30 Aralık 2018 21:04

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu ve Başkan Çalkın'dan Açıklamalar

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu ve Başkan Çalkın'dan Açıklamalar
AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.
Kars Güncel-  2019 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler ve Genel Seçimlerine sayılı günler kala Kars'ta saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kars İl Teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hotel Cheltıkov'da İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu ve AK Parti eski dönem milletvekili Mahmut Esat Güven katıldı. Başkan Çalkın; Kars için bu bir beka seçimidir, Karsın kaybedecek bir 5 yılı daha yok" diyerek açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Adem Çalkın; Biz başkan adayımızın ilanından sonra sahaya inerek kamu kurumlarını ziyaretle başladık. Bundan sonrada ev ve STK ziyaretlerimiz ile bu süreç devam edecek. Seçimlerin huzur ve barış ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyorum.  Cenabı Allah 2019 yılı tüm islam alemi, ülkemiz ve Karsımıza hayırlı mübarek eder inşallah. Sevgi içerisinde herkesin bir birine gülücükler dağıttığı bir seçim olmasını temenni ediyorum. Şehrimiz küçük herkes bir birini tanıyor, seçim süresince de şimdiye kadar bir gerilime rastlamadık inşallah bundan sonrada rastlamayız. Kars için bu bir beka seçimidir, Karsın kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur. Biz iktidar partisi olarak tekrar Kars Belediyesini almak ve iktidar gücü ile hizmet etmek istiyoruz. Bunu biz değil halkımız söylüyor ve en somut örneği geçtiğimiz 24 Haziran seçimlerinde bu yetkiyi bize verdi. Bir konuya açıklık getirmek istiyorum, 2009-2014 dönemi AK Parti tarafından Kars yönetildi ve o dönemde çok büyük işler yapıldı. Belediye binası 15 Milyon TL harcanarak binası yapıldı ve DSİ marifeti ile Bayburt Barajı'ndan Karsın içme suyu kazandırıldı, asl-falt şantiyesi kuruldu ve bizden sonra Karsa çakılan bir çivi göremiyoruz. Karslıların bu yönde bir özlemi var ve Başkanım Ensar Erdoğdu inşallah 31 Mart'ta seçimleri açık ara kazanacak ve bizler inşallah Karsa ve Karslılara hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu ise; "Kars kadim bir kent, binlerce yıllık tarih ve geçmişi olan bir kent. Karsın hakettiği noktada olmadığı ve daha ileri noktalarda olması gerektiğini biliyoruz. Bu şehirde yaşayan vatandaşlarımız gibi bende bu kentin sorunlarını ve sıkıntılarını biliyorum. Biz inşallah 31 Mart akşamı göreve gelirsek bu sorunların çözüme kavuşturulması adına çalışmalarımıza başlıyor olacağız. Ama herşeyden önemli Kars ne yazık ki yaşanılabilir bir kent olma vasfını yitirmiştir. Öncelikli hedefimiz kısa orta ve uzun vadede bu sorunların çözümü olacaktır. Karsı yaşanılabilir bir kent haline getirmek bizim boynumuzun borcu olacaktır. Saha indik ve çalışmalarımıza başladık ve bunu gördük ki; Karslı artık mevcut yapıdan ve pozisyondan oldukça rahatsız bir noktada, yeni ve heyecanla bir belediye başkanı beklemekte. Bizlerde bu yönde projelerimizi tamamladık ve bu ihtiyacı karşılayabileceğiz." dedi.

Diğer Siyasi Partilere Mesaj; Avukat Ensar Erdoğdu, diğer siyasi partilere ve adayları da başarılar diliyorum, biz asla ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız ve bize oy veren vermeyen herkese hizmet etmek bizim boynumuzun borcu olacaktır. Kars Belediyesi sadece AK Partiye oy veren insanların değil bu şehirde yaşayan her insanın belediyesi olacak ve kapımız ardına kadar açık olacaktır.

Belediye Hizmetleri Konusunda ise; Belediyemiz şeffaf bir belediye olacaktır, hesap verilebilirlik bizim temel hedefimiz olacaktır. Kanunsuzluğa hukuksuzluğa asla yer verilmeyecektir. Bu konuda Kars halkının özellikle hesap sormasını istiyoruz." dedi.

"2019 Mart Yerel Seçimleri'nde Çevreci Olacağız" diyen Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, Diğer siyasi partilerede önerimdir, bilbordlarda, sokaklarda çevre kirliliğine yol açacak bayrak flama ve gürültü kirliliğine yol  açacak seçim araçları olmayacak. Seçim kampanyamızı bu şekilde yürüteceğiz ve diğer siyasi partilere de bu şekilde davranmalarını rica ediyorum." dedi.

Daha sonra ise AK Parti'nin ittifak ve seçim çalışmalarına ilişkin diğer konularda açıklamalarda bulunularak program sona erdi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.