SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2018 18:37

AK Parti Kars Aday Adayı Bahattin Kaskansoy'dan Teşekkür

AK Parti Kars Aday Adayı Bahattin Kaskansoy'dan Teşekkür
Karslı İş adamı Bahattin Kaskansoy, 31 Mart2 019 Yerel Seçimleri için aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Kars Güncel-Bundan önceki belediye seçiminde de başkanlık için aday adaylığı müracaatında bulunan Kars’ın başarılı işadamlarından Bahattin Kaskansoy, kalbine koyduğu Kars’a kalıcı hizmetlerde bulunabilmek için 31 Mart2019 Mahalli İdareler Seçimleri için de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Kars için hazırladığı önemli projelerin yanında gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını yürüttü. Ağırlıklı Kars’ta çalışma yapan Kaskansoy Ankara’daki seçim çalışmalarında da adından sıkça söz ettirdi.

“Kars’a ve Kars halkına minnettarım” diyen Kaskansoy, yayınladığı teşekkür mesajında Kars’a ve Karslılara olan sevdasını bir kez daha yineledi.

Kaskansoy, teşekkür mesajında şu ifadelerde bulundu: “Türkiye’mizin en güzide ve önemli şehirlerinden olan Kars’ta doğup büyümek bizim için büyük bir şanstır. Bunun için yüce Allah’ımıza ne kadar hamd etsem azdır. Rabbime şükrediyorum ki alnımızın akıyla girdiğimiz bu kutlu yolda yine alnımızın akıyla bir mücadele içinde olduk. Karslı hemşehrilerimizden aldığım teveccüh, gördüğüm yakın ilgi benim en büyük kazanımlarındandır. En büyük vefayı hak eden hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

"Kars’ımıza hizmet için çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm eş ve dostlarıma, akrabalarıma, partimizin tüm kademesinde görev alan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle de önlerinde saygıyla eğildiğim KARS halkına sonsuz teşekkür ediyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.