TÜRKİYE Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 16:25

AK Parti'de heyecan dorukta! Milletvekili aday listesi YSK'da

AK Parti'de heyecan dorukta! Milletvekili aday listesi YSK'da
AK Parti Aday Listesi Yüksek Seçim Kurulu'nda
Kars Güncel- 24 Haziran seçimleri partiler milletvekili listelerini tek tek açıklamaya başladı. Ak Parti'de Erdoğan ve Yıldırım, Genel Merkez binasında milletvekili listesi üzerinde büyük bir titizlikle çalıştı. Ak Parti'nin milletvekili listesi hazır. Liste YSK'ya götürülüyor. Ak Parti listeleriyle ilgili iddialar dolaşırken, Erdoğan’ın cumhurbaşkanı yardımcılığı için dışarıdan sürpriz bir ismi göreve getireceği konuşuluyor. Bu sürpriz ismin Tansu Çiller olacağı da iddia ediliyor. İşte Ak Parti'de yaşanan gelişmeler...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım sabahın erken saatlerinde partinin genel merkezine gelerek milletvekili adayı listelerine son şeklini verdi. AK Parti'nin milletvekili aday listesi hazırlandı ve liste şuanda YSK'ya gönderildi.

Erdoğan ve Yıldırım'a Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun da eşlik etti. AK Parti'den 294 millettvekili yeni dönemde de vekil olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru yapan 160-170 civarında milletvekilinin yeni dönemde listelerde yer almayacağı belirtiliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.