SİYASET Haber Girişi : 21 Ağustos 2017 19:29

Ak Parti Arpaçay'da Kongre Heyecanı

Ak Parti Arpaçay'da Kongre Heyecanı
Kars'ta AK Parti'nin Akyaka ile başlayan kongre süreci Arpaçay ilçesiyle devam etti.
Kars Güncel-AK Parti Bölge Koordinatörü Önceki Dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetimi, gençlik ve kadın kolları  ve İlçe Belediye Başkanları'nın katılımıyla toplanan 6. Olağan Genel kurulda AK Parti İlçe Başkanı Zeki Elma, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve milletvekili Selahattin Beyribey birer konuşma yaptılar.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da İl Başkanı Adem Çalkın'ın telefonuyla bağlantı kurarak salondakilere seslendi ve AK Parti'nin 16 yıllık süreçte nasıl Türkiye partisi olduğunu özetleyerek tüm katılımcıları selamladı ve kongrenin ülkemiz, ilimiz ve Arpaçay için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AK Parti Bölge Koordinatörü Önceki Dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, AK Parti Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma, AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katılımın sağladığı kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Zeki Elma güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu.

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • arpaçay terekeme 01 Ocak 1970 02:00

    acaba el kaldırırken bu neyim başarısı çok merak ediyorum.aslında utanılması gereken bir davranış derim

  • arpaçay 01 Ocak 1970 02:00

    güzel ve adil bir seçim olmuş değilmi eğer vicdanın el veriyorsa alkışlayın çetin altay güle güle sıra sende

  • öğretmen 01 Ocak 1970 02:00

    Cümle çok komik ''çok sayıda partilinin katılımın sağladığı kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Zeki Elma güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu.''Zaten tek aday olarak girmiş yani seçime girmeden kazanmış daha niye seçim yapmışlarki?