SİYASET Haber Girişi : 14 Nisan 2023 20:08

AK Parti Adayları Kars'ta Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Adayları Kars'ta Coşkuyla Karşılandı
14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala partiler illerinde belirlediği milletvekili adaylarını tanıtmaya başladı.
AK Parti Adayları Kars'ta Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Adayları Kars'ta Coşkuyla Karşılandı

14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala partiler illerinde belirlediği milletvekili adaylarını tanıtmaya başladı. Kars’ın AK Parti Milletvekili Adayları ise vatandaşın tanıdığı isimlerden oluştu.

Kars’ta kalabalık partililer tarafından karşılanan AK Parti Kars Milletvekili Adayları Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul, karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kars’ın hizmetkarı olacaklarını kaydettiler.

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından Kars’ta AK Parti’nin İl Başkanı olarak ilk defa kürsüye çıkan Kadir Sarıdağ, partililere seslendi.

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, konuşmasında AK Parti’nin Kars’taki farkının partide önceden de görev almış, şimdi de görev alan ve yarın da görev alacak olanların yan yana ve beraber olduklarının altını çizdi. AK kadrolarda her bireyin ayrı ayrı sorumluluğu olduğunu dile getiren Arslan, çalışmalara aralıksız olarak devam edileceğini vurguladı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki mazlumlar ve mağdurların sesi olduğunu hatırlatan Arslan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Recep Tayyip Erdoğan ile öyle bir yere geldi ki 7 düvel bir araya gelmiş Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmeye çalışıyorlar. Bunu neden yapıyorlar çünkü Türkiye artık eskisi gibi güçsüz bir Türkiye değil. Türkiye artık dünya liderine sahip bir ülke, bunu çekemeyenler bir araya gelip Erdoğan’ı yıkmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz, hep birlikte eskisinden daha fazla azimle ve kararlılıkla Türkiye’nin kutlu yürüyüşü için Erdoğan’ın arkasında duracağız, yanında yürüyeceğiz.”

Salona hitaben yaptığı konuşmasında AK Parti il başkanlığı sürecince parti teşkilatının başını öne eğecek hiçbir adım atmadığını kaydeden eski İl Başkanı AK Parti Kars 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Çalkın; “Şunu da sizlerle paylaşmak isterim ki Allah’ın izniyle il başkanınız olarak başınızı öne eğdirecek bir hatam da olmamıştır. Bugün de alnımın akıyla milletvekili adayınız olarak karşınızdayım! Yürekten söylüyorum karşınızdaki adayı, Adem çalkın olarak görmeyin, karşınızdaki aday sizsiniz, Ak parti teşkilatlarıdır.” Şeklinde konuştu.

 

Türkiye genelinde ak parti teşkilatlarının en çok onurlandırıldığı illerin başında Kars’ın geldiğini söyleyen Çalkın, “Ak parti olarak büyük ve devasa projelerin hizmetin partisiyiz. Savunmadan sanayiye- ulaşıma, Sağlıktan – dış politikaya, Eğitimden – tarıma, Teknolojiden – sosyal yardım ve desteklere varıncaya kadar hem ülkemizde hem de serhat şehrimiz karsımızda büyük hizmetler yaptık. Ancak biliyoruz ki dünya var oldukça şehirlerimizin ve insanların yeni ihtiyaçları olacaktır. Bu anlamda karsımızda yeni hizmetlere ve projelere ihtiyaç olacaktır. Yunus hocam serkant bey ve bu kardeşiniz adaylarınız olarak bu hizmetleri biz yapmaya hazırız.” dedi.