SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 13:09

AK Parti 17 Yaşında

AK Parti 17 Yaşında
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın partisinin 17'nci kuruluş yıldönümü için bir basın bildirisi yayınladı.
Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın partisinin 17'nci kuruluş yıldönümü için bir basın bildirisi yayınladı. Yaptığı basın bildirisinde Başkan Çalkın 17 sene önce 14 Ağustos 2001 yılında ülkenin zor zamanlar yaşadığı bir dönemde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandıran bir dava hareketinin temelleri atıldığının vurgusunu yaptı.
AK Parti’nin kurulması ile birlikte; sadece Türk siyaset tarihinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareket doğdu diyen Çalkın," Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurularak siyaset sahnesinde yerini alan Partimiz, Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, türlü türlü engellere ve engelleme çabalarına rağmen, başarılarla dolu 16 yılını geride bıraktı. 16 yılda girdiğimiz tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak bir rekora imza atan Partimiz, bu süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Nice yıllara..." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.