KARS Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 18:33

Ahmet Arslan'a Iğdır'da Yoğun İlgi

Ahmet Arslan'a Iğdır'da Yoğun İlgi
65. Hükumet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Ak Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine destek için Ardahan'dan sonra Iğdır ziyaretinde bulundu.

Ahmet Arslan'a Iğdır'da Yoğun İlgi

65. Hükumet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Ak Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine destek için Ardahan’dan sonra Iğdır ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmalarını bölgede aralıksız sürdüren Ahmet Arslan, esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan yatırımlardan bahsetti. AK Parti'nin daha güçlü çıkması için Iğdır'da yüksek bir destek istediklerini belirten Arslan, seçim sonunda büyük bir zaferle çıkmayı umduklarını belirtti.

Arslan Iğdır temaslarında Ak Parti milletvekili adayları ile şehirde bulunan esnafı ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi. Iğdır'a yapılan yatırımlardan bahseden Arslan, "Havalimanı ortada hemen 140 kilometre uzağında Kars havalimanı ve aynı zamanda Ağrı havalimanı olmasına rağmen Iğdır'daki vatandaşlarımız mağdur olmasın diye havalimanı buraya yaptık. AK Parti Hükümeti döneminde gerek yol, gerek yer altı hizmetleri gerekse sağlık hizmetleri konusunda birçok çalışma yaptık. Cumhuriyet tarihinden daha fazla yatırım yapıldı. Bu yatırımların ve hizmetlerin aynı şekilde devamı için ülkenin bekası için AK Parti'nin bu seçimde daha güçlü çıkması lazımdır. Bu nedenle AK Parti milletvekili adaylarımıza ve özellikle sayın Cumhurbaşkanımıza Iğdır'da özellikle geçen yıllara nazaran daha yüksek bir destek istiyoruz. Bundan da şüphemiz yok. Umuyoruz seçim süresi sonunda Iğdır'da büyük bir zafer ile çıkarız.” İfadelerine yer verdi.

Bölge adına önemli isimlerin başında gelen Arslan’a memleketi Kars, Ardahan ve Iğdır illerinde gösterilen sevgi ise dikkatlerden kaçmadı.