GÜNDEM Haber Girişi : 21 Nisan 2023 01:31

Adem Çalkın'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Adem Çalkın'ın Ramazan Bayramı Mesajı
AK Parti Kars 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Çalkın Kars halkı başta olmak üzere ülkemiz vatandaşlarının ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Adem Çalkın'ın Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Kars 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Çalkın Kars halkı başta olmak üzere ülkemiz vatandaşlarının ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın'ın Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bayramlar  birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, aile ve akrabalık bağlarının güçlendiği günlerdir. Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği çok özel günlerdir. Toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.”

Bayram mesajında, dargınlık ve küskünlüklerin ortadan kaldırılmasının önemine dikkat çeken Çalkın; “Bayramlarda dargınlıkları, acıları unutarak sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Bizler gelenek ve göreneklerine bağlı bir toplumun üyeleriyiz. Bu yüzden mağdur olanları koruyarak, yardıma muhtaç olanlara yardım ederek, birbirimize destek olup acılarımızı azaltarak, mutluluklarımızı, aşımızı paylaşarak yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmaya devam etmeli, özellikle bu günlerde birbirimize, şehrimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Karslı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.” İfadelerine yer verdi.