SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2016 23:34

15 Temmuz Sonrası Kars Ak Parti'ye Yoğun İlgi

15 Temmuz Sonrası Kars Ak Parti'ye Yoğun İlgi
Kars'ta 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nce yapılmak istenen askeri darbe teşebbüsü sonrası meydanları dolduran Kars halkı, demokrasi nöbetleri sonrasında da Ak Partiyi yalnız bırakmıyor.
Kars Güncel- Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY Terör Örgütü'nce halkın sivil iradesine darbe yapılmak istenilmiş, ancak geçmişinde birçok askeri darbeyi gören halk artık 'Darbeye Dur' demek üzere meydanlara inmişti.
Kars'ta 15 Temmuz FETÖ Darbe Teşebbüsü'nde yoğun askeri kuşatma altında kalmış, fakat vatandaşların onurlu direnişi karşısında Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da başarıya ulaşamadı. Serhat şehri Kars'ta 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonraki süreçte tutulan Demokrasi Nöbetlerin'de meydanları bir an olsun terk etmeyen vatandaşlar Ak Parti Kars İl Başkanlığı'na yoğun ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ı parti binasında yoğun ziyaret eden vatandaşlar adeta Demokrasi Nöbetleri'nin bitmediği ve bitmeyecek olduğunu gerçekleştirdiği yoğun ziyaretlerle Kars'tan Türkiye'ye gösteriyorlar.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.