YAŞAM Haber Girişi : 30 Ağustos 2017 15:25

Karslı Vatandaş, hepsi bizim şehidimiz

 Karslı Vatandaş, hepsi bizim şehidimiz
Yurt genelinde olduğu gibi Kars'ta da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Şehitlik ziyaretinde şehit mezarlarına karanfil bırakan vatandaş, Garnizon Komutanının "Şehidin Var Mı Amca?" sorusuna "Hepsi bizim şehidimiz" yanıtını verdi.
Kars Güncel- "HEPSİ BİZİM ŞEHİDİMİZ"

Atile Nebioğlu isimli vatandaş şehit kabrine karanfil bırakırken 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, vatandaşın şehitliğe olan ilgisinden dolayı "Şehidin Var Mı Amca?" diye sordu. Vatandaş da "Hepsi bizim şehidimiz" yanıtını verdi ve garnizon komutanıyla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Garnizon Şehitliğindeki tören, Vali Doğan'ın Şehitlik Defterini imzalamasının ardından  Şehitlik Müzesinin gezilmesi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehit mezarlarına karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

Törenlere; Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan, 14'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, kurum amirleri, askeri erkân, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, ve vatandaşlar katıldı.          

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.