NEYDECEN MÜDÜRÜ BENİM BABAM?

Eğer günlerden bir gün olur da Kars Orman İşletme Müdürlüğüne yolunuz düşerse müdürü sorar iseniz alacağınız cevap "Neydecen Müdürü Benim Babam" olursa hiç şaşırmayın.

Kars Güncel-Evet aslında haberin spotu olayın geneli anlatıyor ama yine de biz olayı baştan sonra anlatalım. Bu sabah Kars Orman İşletme Müdürlüğü'ne gittik. Dar bir kapıdan içeri giriyorsunuz. Kimse size buyur falan da demiyor neye geldin niçin geldin diyen de yok ayrıca. Koridorda siz birine bir şey sormadan size kimse buyur etmiyor. Neyse konuyu daha fazla uzatmadan biz "Neydecen Müdürü Benim Babam" lafının hikmetini anlatalım size.

Bizde bu gün sabah saatlerinde Kars Orman İşletme Müdürlüğü'ne gittik. Kapıdan içeri girdiğimizde yaşlı bir amca vardı, orman işletme memuru amcaya bilgi veriyordu, tam olayı anlamadık ama memur bey senin işini özel idare çözer bizle işin yok diyerek biran önce amcayı yollamaya çalışıyordu. Daha sonra biz orada bekleyeme devam ederken bir görevliye Kars Orman İşletme Müdürünü sorduk aldığımız cevap aslında haberin başlığını oluşturdu. Müdür beyi sorduğumuz görevli bize cevap olarak aynen şunu söyledi "NEYDECEN MÜDÜRÜ BENİM BABAM?"

Düşünün devletin bir kurumuna gidiyorsunuz ve birisini görüşmek için sorduğunuzda aldığınız cevap da bu oluyor. Belki görevlinin hitabı samimi olabilir ama o kuruma gelen birisinin bu şekilde karşılanması ne kadar doğru orası da kamuoyunun yine takdirine bırakıyoruz. 


19.10.2017 21:01:23