Kars'ta Sağanak Yağış Sele Döndü, İnekler Telef Oldu

Kars'ta dün öğleden sonra başlayan sağanak yağış sonrasında oluşan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sele kapılan büyükbaş hayvanlar telef oldu.

Kars Güncel- Kars'ta etkili olan sağanak yağış sonrasında gerek Kars merkez gerekse köylerde vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde Kars Merkezde Faikbey Caddesi ile Sinan Şamil Sam Caddesi kavşağında sağanak yağış sonrasında cadde adeta göle dönerken vatandaşlar caddeyi kullanamaz hale geldi.

Sağanak Yağış Sonrası Oluşan Sel Hayvanları Telef Etti

Karsın Merkeze bağlı Bozkale Köyü'nde etkili olan sağanak yağış sonrasında oluşan sel köy içerisindeki dereden geçen hayvanlara zarar verdi. Köylüler tarafından kayıt altına alınan görüntülerde etkili şekilde gelen sele kapılan büyükbaş hayvanlar canlarını kurtaramadı. Köy sakinlerinin uzun uğraşlarının da netice vermemesi üzerine sele kapılan hayvanlar gözlerden kayboldu.

Bir diğer olay ise Karsın Merkeze bağlı Gelirli Köyü'nde köy sakinleri tarafından kaydedilen görüntülerde de sağanak yağış esnasında fırtına meydana geldi.
Haberin Videosu



07.07.2019 12:45:00