Kars İHH'dan Kitap Okuma Gününe Davet

Kars İHH'dan Kitap Okuma Gününe Davet

Kars Güncel-Kars İHH İnsani Yardım Derneğinin, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında açmış olduğu "Kars Akademi ve Gençlik Merkezi" gençlerin enerjilerini atabileceği, boş vakitlerini değerlendirebileceği, sağlıklı yaşam için çeşitli spor aletlerinin bulunduğu sosyal aktivite salonu ve bilişim teknolojileri ile zenginleştirilmiş kütüphanesiyle hafta içi her gün açık olmakta ve faaliyetlerine devam etmektedir.

Gençlerin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda "HER HAFTA BİR ETKİNLİK" sloganıyla çıktıkları bu yolda geçen haftaki etkinlikleri "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Zararlı Alışkanlıklara Hayır Semineri" ile ülke gençliğini tehdit eder boyutlara ulaşan her türlü zararlı alışkanlıklardan, ilimiz gençliğini uzak tutmak ve onlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını açmayı hedeflemişlerdir.

Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde sadece sosyal ve sportif faaliyetlerle değil aynı zamanda gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri yönünde de faaliyetler düzenlenmektedir. Bu nedenle Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde bu haftaki etkinlik "Kitap Okuma Günü"dür. Gençlik Merkezinde yapılacak olan Kitap okuma günüyle gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve düzenli olarak kitap okumaya teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Kitap okumanın birçok faydası olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Kitap okuma insanın hayatını düzene sokarak, insanı büyük bir hantallıktan kurtarır. Kitap okuyan insanın bilgi dağarcığı fazla olur ve böylece akıcı bir şekilde konuşma olanağı sağlar.

28.12.2017 Perşembe günü saat 15:30 da gerçekleştirilecek olan "Kitap Okuma Günü"ne katılım için Kars Akademi ve Gençlik Merkezine gelebilirsiniz. Yapılan ve yapılacak olan tüm etkinlikler ücretsiz olup tüm gençler davetlidir.


26.12.2017 12:52:11