Kars Halkından Bakan Arslan'a Teşekkür

Kars'ta Faikbey Caddesinin sıcak asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanarak, hizmete açılacak olan cadde için Karslı vatandaşlar Bakan Ahmet Arslan'a teşekkür etti.

Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'n talimatları ile Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılay Hamamı önünden Kars İl Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşağa kadar eski asfalt ve kaldırımları sökülerek tamamen yeniden modern bir şekilde yapılması Karslı vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Faikbey Caddesi üzerinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak Karslı vatandaşların hak ettiği bu hizmet için başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'e, Kars Valisi Rahmi Doğan'a ve en güzel şekilde Kars halkının hizmetine sunulması için çaba sarf eden yönetici ve çalışanlara teşekkür etti.
Bugün araç trafiğine kapalı olan Faikbey Caddesi üzerinde gezen vatandaşlar ise; " İşte Olay Budur, Kars bunu istiyor, Karslı vatandaşların yıllardır özlemini duyduğu hizmet bu, sağolun sayın bakanım "İyiki Varsınız" diyerek, şehir genelinde bulunan tüm yolların da bu şekilde sağlıklı ve uzun ömürlü asfalt olmasını istediler.




09.10.2017 18:25:53