Grand Ani Otel'e Bakanlıktan Güvenli Turizm Sertifikası

Kars'ta Grand Otel, koronavirüsle mücadelede kapsamında aldığı tedbirlerden dolayı Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazandı.

Kars Güncel-Koronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçirilen Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı ile "Güvenli Turizm Sertifikasyonu" alan tesis sayısı her geçen gün artıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımladığı “Konaklama tesisleri ve tesisler bünyesinde yer alan yeme ve içme ünitelerinde pandemi süresince uygulanacak COVID- 19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterlerini” yerine getirdiği için Kars'ta bulunan Grand Ani Otel Güvenli Turizm Sertifikası'nı aldı.

"Önlemleri titizlikle uygulamaya devam edeceğiz"

Grand Ani Otel Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada; "Sadece konaklayan misafirlere yönelik önlemlerin olmadığını vurgulanırken; “İşletmemizde her türlü hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyumu kontrol ediyoruz. Müşteriler kadar çalışan personel arasındaki mesafe de büyük önem taşımaktadır. İşletme içindeki düzenlemeleri buna göre ayarlıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için otelimizde konaklayan misafirlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza güvenli bir ortam sağlamak için gereken tüm önlemleri titizlikle uygulamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.


09.09.2020 22:42:00