AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın; Şikayet etmek için değil, hizmet etmek için seçildiniz

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in katıldığı bir programda kayyum atamalarıyla ilgili yaptığı konuşmaya AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan cevap geldi.

Kars Güncel- İçişleri Bakanlığı tarafından terör örgütleriyle ilişkileri nedeniyle bugün aralarında Iğdır Belediyesi'nin de bulunduğu belediyelere kayyum atanması sonrasında siyasilerden açıklamalar peş peşe geliyor.

İlk olarak Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in katıldığı bir programda sorulan "Bunun Kars Belediyesi’ne de yansıyacağını düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Bizim kayyumumuz seçimden önce atanmış, alacaklılar belediyenin çalışmasını engelleyecek düzeyde. Büyük bir borç yükü var. Çok da öyle rantına talip olunacak bir belediye yok yani ortada. Tabi Türkiye’de ne olacağı belli olmaz. Bu durum Türkiye’deki siyasetin bir çözümsüzlüğüdür." şeklindeki açıklamasına karşı olarak ilk açıklama AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan geldi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Bilgen'in açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yorumlayarak "Sn Belediye Başkanı, “Çok da öyle rantına talip olunacak bir belediye yok yani “ diyerek, adete kayyum gelsin,bizi kurtarsın çağrısında bulunmuş. Oysaki talip olduğunuz, belediyenin içinde bulunduğu durum, sizi kazandırdı. Şikayet etmek için değil, hizmet etmek için seçildiniz." şeklinde açıklamada bulundu.


15.05.2020 22:32:00