KARS Haber Girişi : 12 Haziran 2019 12:35

Vali Öksüz Turizm Sektörü Ara Eleman Yetiştirme Kursuna Katıldı

Vali Öksüz Turizm Sektörü Ara Eleman Yetiştirme Kursuna Katıldı
Kars Valisi Türker Öksüz, Turizm Sektörü Ara Eleman Yetiştirme Kursu'nda incelemelerde bulunarak kursiyerlere hitap etti.
Kars Güncel- Kars Valiliği, SERKA, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Kars'ta Turizm Sektörü Ara Eleman yetiştirme kursu başlatıldı. 

10 – 14 Haziran 2019  tarihleri arasında İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirilecek olan eğitim programına Akdeniz Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Burcu Ilgaz Yıldırım, kursiyerlere turizm hizmet sektörü hakkında bilgiler verirken, Kars'a gelen yerli ve yabancı turistlere nasıl davranılacağı ve hizmet edileceği konuları hakkında eğitim veriyor.

Programa katılan Kars Valisi Türker Öksüz burada kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada; Kars'ta her geçen gün ivmelendiği, önde gelen şehirlerden birisi olmuş durumda. Artık yılda 200 bin yerli ve yabancı turistin uğradığı bir kent haline geliyoruz. Elbette turizm sektörü şehrimizi ekonomik olarak besleyen, şehrimize yön veren sektörlerden birisi. Turizm alanında faaliyet gösteren tüm kamu ve özel sektörlerimiz, ulaşım , konaklama ve yeme içme gibi sektörlerimizin çalışanları yani kısaca bu alanda çalışan herkesin elini taşın altına koyması gerekir." dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.