TÜRKİYE Haber Girişi : 30 Mayıs 2020 19:30

Ulaştırma Bakanı Açıkladı Uçuşlar 1 Haziran'da Başlıyor

Ulaştırma Bakanı Açıkladı Uçuşlar 1 Haziran'da Başlıyor
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu; "Sağlık tedbirlerimizi en üst düzeyde alarak uçuşlarımızı 1 Haziran’da kademeli olarak başlatıyoruz." dedi.
Kars Güncel- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada; "1 Haziran’da İstanbul’dan Ankara’nın yanı sıra İzmir’e, Antalya’ya ve Trabzon’a da uçuş seferleri gerçekleştirilecek. 1 Haziran sonrası bütün havalimanlarımızda da uçuşlarımız kademeli olarak başlayacak." dedi.

Açıklamanın tamamını okumak için aşağıda belirtilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı resmi web sayfasına tıklayınız.


 
Pegasus'la Seyahat Başlıyor!
Pegasus'tan yapılan açıklamada ise; "Çok özledik, çok bekledik ve sonunda çok özlediğimiz mavi göklerle, masmavi denizlerle, yemyeşil doğayla, yaz ile kavuşma zamanı geldi. 
Pegasus'la sağlıklı uçuşlara hazırsanız biz de hazırız! Tüm önlemlerimizi aldık, 1 Haziran'da yurt içi uçuşlarımıza başlıyoruz!
#hadiozaman şimdi yazın habercisi yeni filmimizi izleyin çok yakında sağlıkla yeniden özlediğimiz günlere uçalım. Çok yakında görüşmek üzere.." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.