BÖLGE Haber Girişi : 20 Nisan 2019 17:37

Türkiye'nin şehitleri var, Erzurum'un şöleni var!

Türkiye'nin şehitleri var, Erzurum'un şöleni var!
Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi. Beleş Cağ kebabımı yemek için insanlar bir birini ezdi.

Kars Güncel-Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi. Şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyerek büyük bir skandala imza atan Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’ın istifa etmesi bekleniyor. 

ANTALYA İPTAL, ERZURUM DEVAM 

Türkiye güne şehit haberleriyle uyandı. Irak sınırında devam eden terör operasyonunda 4 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı. Acı haberin duyulmasıyla birlikte ilk olarak Antalya Konyaaltı Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlemeyi planladığı Emre Aydın konserini iptal ettiğini duyurdu. Yurdun çeşitli noktalarındaki bir çok etkinlik şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ni iptal etmedi.

DAVULLU ZURNALI ETKİNLİĞE PROTOKOL KATILMADI

Sabah saatlerinde Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yapılan etkinliğe protokol üyelerinin katılmaması dikkat çekerken, davul zurna eşliğindeki halk oyunları gösterilerinin ardından vatandaşlara ücretsiz cağ kebabı ikram edildi. Doğu’nun Sesi Erzurum Fasıl Ekibinin de yer aldığı programda şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyen Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz televizyon kanallarına röportaj vererek kameralar karşısında boy gösterdi. Şehitlere yapılan bu büyük saygısızlık karşısında Müdür Almaz’ın istifa etmesi beklenirken, skandalla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Valiliğin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

 

 

 

Kaynak: Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İstasyon 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumu kalkındıran da karstır karstan erzuruma hasta Taşınıyor karsta doktor cihaz kıtlığı var ilçe erzurum il