BÖLGE Haber Girişi : 26 Eylül 2019 13:55

Son dakika! Teröristler sıkıştırıldı! Kars Ağrı Iğdır'da Dev operasyon

Son dakika! Teröristler sıkıştırıldı! Kars Ağrı Iğdır'da Dev operasyon
Terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Kıran operasyonu genişleyerek sürüyor. Ağrı-Kars-Iğdır üçgeninde başlatılan Kıran-4 harekatına çok sayıda tabur ve PÖH timi katılıyor.
Kars Güncel- İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan iki ayrı açıklamada; "İç Güvenlik Operasyonları kapsamında; Şırnak İdil kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist, Diyarbakır Lice kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen Bayrak-135 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Özer-2 Operasyonu'nda 3 terörist olamak üzere toplam 6 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. 
Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denilirken bugün bölgemizde de yeni operasyon sinyalleri verildi.

Kars-Iğdır-Ağrı Kırsalındaki Çemçe Madur'da Büyük Operasyon
Bazı haber kaynaklarında İçişleri Bakanlığı tarafından jandarma ve polis ekipleri tarafından KIRAN 4 Operasyonunun başlatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yapılan haberlerde Kars- Iğdır- Ağrı illeri kırsallarında kalan Çemçe/Madur Bölgesinde Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından  başlatılan operasyonda jandarma, polis özel hareket ve güvenlik korucularından oluşan 1125 personel ile 75 tim görev alıyor.
Kaynak: İçişleri Bakanlığı/Ajanslar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.