ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Aralık 2017 13:06

Sarıkamış'ta Trafik Kazası, 4 Yaralı

Sarıkamış'ta Trafik Kazası, 4 Yaralı
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı, kazaya karışan araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı, kazaya karışan araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.
Kars Erzurum Karayolu Sarıkamış İlçe yakınlarında meydana gelen trafik kazasında sürücü M.A. idaresindeki otomobil ile karşı şeritten gelen sürücü C.Ö. idaresindeki komyonet henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında sürücü M.A. ın  kontrolünde bulunan otomobilde aynı aileden M.A, G.A., M.A. ile S.K. yaralandı. Olayı gören diğer araç sürücülerinin kazayı sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri otomobilde bulunan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesine sevk etti. Kazada yaralanan M.A, G.A., M.A. ile S.K.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşılırken, kazaya karışan otomobilin çekici ile karayolundan kaldırılmasının ardından kısmı olarak kapatılan karayolu tekrar trafiğe açıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.