BÖLGE Haber Girişi : 12 Şubat 2020 00:51

Mehmet Öğretmen'den Atoderm Senin Şehrinde Etkinliği

Mehmet Öğretmen'den Atoderm Senin Şehrinde Etkinliği
Bioderma’nın ‘Atoderm Senin Şehrinde’ Roadshow projesinin son durağı Iğdır oldu!

Kars Güncel-Bioderma’nın cilt kuruluğuna karşı çözüm sunan Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Atoderm Senin Şehrinde’ Roadshow etkinliğinin son durağı Iğdır oldu!

Toplumu bilinçlendirmek amacıyla başlatılan projenin moderatörlüğünü Iğdırlı Öğretmen Mehmet Özcan üstlendi ve katılımcıları proje hakkında bilgilendirirken Uzman Dermatolog İbrahim Özcan da hem çocukların hem de anne ve babaların cilt analizlerini yaptı. Aynı zamanda Alerji ile Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Özlem Ceylan ve sevilen influencerlardan olan Billur Saatçi de projenin Iğdır ayağına destek oldu.

Gücünü biyolojiden alan Bioderma, cilt kuruluğuna karşı çözüm sunan Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Cilt Kuruluğuna Karşı İhtiyacın Nem, Çözüm Atoderm’ sloganıyla bir roadshow projesi başlattı ve son durağı Iğdır olan Atoderm Tır’ı tam 7 ili dolaştı!

Iğdır Alibeyköy’de gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Iğdırlı Öğretmen Mehmet Özcan üstlendi. Atoderm Tırı’nın yer aldığı etkinlikte katılımcılar doktor ve eczacılar aracılığıyla cilt kuruluğu ve atopik dermatit rahatsızlığı hakkında bilgilendirildi. Atorderm Tır’ında cilt analiz odamızdaki uzman dermatoloğumuz, katılımcıların cilt analizlerini yaparak, yaşadıkları sorunlarla ilgili katılımcıları bilinçlendirdi ve katılımcılarımıza cilt kuruluğu ve atopik dermatit hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Tüm gün süren etkinlikte Mehmet Özcan, katılımcıları proje hakkında bilgilendirirken Uzman Dermatolog İbrahim Özcan da hem çocukların hem de anne ve babaların cilt analizlerini yaptı. Aynı zamanda Alerji ile Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Özlem Ceylan ve sevilen influencerlardan olan Billur Saatçi de projenin Iğdır ayağına destek oldu.

Proje hakkında açıklama yapan Iğdırlı Öğretmen Mehmet Özcan “Türkiye’nin en soğuk illerinden olan Iğdır’da böylesine anlamlı bir proje gerçekleştirildiği için çok mutluyum. Köy halkının yoğun ilgiyle karşıladığı Atoderm Tır’ında cilt analizleri yapılarak, soğuk hava şartları altından olumsuz etkilenen ciltleri için dermatologlar bilgiler verdi. Bir ilki gerçekleştiren Bioderma, kuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler yani atopik dermatit için geliştirilmiş Atoderm serisinden ilham alarak Türkiye’nin cilt haritasını çıkarıyor. Sosyal sorumluluğu kendisine görev edinmiş bir markayla buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor. Bu projede yer almaktan da çok memnunum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.